Omakotiyhdistyksen jäseneksi?

Jäseneduista

Hämeenkylän Omakotiyhdistys on jokaisen alueellamme asuvan etujärjestö asumiseen ja alueemme viihtyisyyteen liittyvissä asioissa. Mitä enemmän meitä jäseniä on sitä paremmin esityksemme otetaan huomioon päättäjien taholla.

Jäsen on automaattisesti myös Vantaan Omakotiyhdistysten Keskusjärjestön (VOK) jäsen. VOKin jäseneduista saat tietoa VOKin kotisivulta www.vokvantaa.fi.


Voit liittyä myös Suomen Omakotiliiton jäseneksi. Hämeenkylän Omakotiyhdistyksen jäsenmaksu on 7 € vuonna 2017. Jos haluat liittyä myös Omakotiliiton jäseneksi, jäsenmaksusi on 24,50 €. Yhdistyksen tili on FI77 5722 9020 1426 49.

Jäsenkortti

Kaikille edellisenä vuonna Omakotiliiton jäsenmaksun maksaneille jäsenille liitto lähettää tammi-helmikuun aikana uuden jäsenkortin ja laskun jäsenmaksusta. Pelkästään Hämeenkylän Omakotiyhdistyksen jäsenmaksun maksaneille toimitetaan jäsenkortti maksua seuraavan kuukauden alussa. Jäsenkortti tai pankin leimalla varustettu maksulomakkeen kuittiosa toimii tositteena jäsenalennuksille.

Jos et ole saanut jäsenkorttiasi niin ota yhteyttä rahastonhoitajaan. Yhdistykseltä saattaa puuttua maksajan osoite tai osoite on virheellinen.

Jos haluat liittyä Hämeenkylän omakotiyhdistyksen jäseneksi, ota yhteys rahastonhoitajaamme Markku Kokkilaan (rahastonhoitaja@hoky.net).

Omakotiliiton jäsenedut voi tarkista Omakotiliiton kotisivuilta.